People don't miss things they throw away.

I was there for you in your darkest night so I wonder where you were when I was on my worst and on my knees.....

Du har bytta meg ut, men hey det går bra det er ikke bare deg som har bytta meg ut, alle har bytta meg ut. Ja, det er min egen skyld men uansett vet du hvor vondt det gjør å se alle dere ha nye venner, og det virker som om de er så mye bedre enn meg. Og at dere liker dem så mye bedre, vet dere hvor vondt det gjør. Gjør dere, jeg tror ikke det! Jeg tror ikke dere tenker i det hele tatt...

Ja nemlig Im done trying men vet du hva Jeg slutter aldri å prøve fordi jeg er alt for glad i dere, men dere driter i meg og ja it hurts, rett og slett. Jeg prøver så godt jeg kan å være snill og sånt, og det er vanskelig for meg å være det. Men jeg gjør alt jeg kan for å ihvertfall få deg tilbake.

Det er min egen feil jeg visste ikke hvor viktig du var for meg, før det var forsent. Men unnskyld, men serriøst jeg gjør Alt jeg kan får å få deg tilbake, Vi kommer vel aldri til å blir bestevenner igjen. Men ok jeg skjønner jeg forstår, men vær så snill ikke leave me jeg trenger deg. Really

Det er spessielt en person jeg snakker om akkurat nå, jeg håper du vet at jeg mener alt dette positivt. Du er en herlig jente, men jaa jeg har fucka det opp jeg vet. Men det gjør vondt å se at du bryr deg sååå lite om meg. Au' Det gjør vondt å se deg være close med andre. Men du var virkelig virkelig den beste og mest ekte vennen jeg noen gang har hatt, sorry at jeg ikke var bra nok. Men jeg visste ikke hva ekte venner var før jeg ble venn med deg... Jeg vet jeg baksnakker mange men deg, Nei du er bare alt for viktig for meg du er en viktig del av livet mitt og kommer nok alltid til å være det. Selv om du ikke bryr deg om meg husk at jeg alltid bryr meg om deg, og det gjør vondt dypt inni hjerte å se at du ignorerer meg. ):

Men samtidig som jeg har mista deg har jeg mista en annen venn også. Ja, jeg bryr meg for mye lm folk og blir alt for fort glad i folk, som ikke bryr seg en shit om meg. Du er egt ganske fake mot bestevennina di shame on you, vet at jeg ikke var no bedre. Men jeg har aldri snakka sånn om henne og så latet som ingenting. Jeg er i hvertfall ærlig. Og baksnakker ikke, også leker bestevenner lzzm. Kanskje du ikke mener det, men plis slutt med det for. Hun er herlig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

justnobody

justnobody

15, Horten

Jeg er meg, Du er deg.

Kategorier

Arkiv

hits